COMUNICAT ERO IB3

Posted by on des. 12, 2012 in General | 0 comments

COMUNICAT ERO IB3

L’Associació d’Actors i d’Actrius Professionals de les Illes Balears (AAAPIB), en referència a l’ERO que han patit treballadors de CBM i Videoreport (Informatius i Tècnics d’IB3) i que, probablement, patiran altres treballadors de subcontractes de la televisió pública autonòmica IB3 si tot segueix el curs marcat, vol manifestar el seu màxim suport amb les persones que se’n veuran afectades i el refús total cap aquesta mesura, que entenem que és innecessària i econòmicament injustificada.

Diem això perquè l’Ens púbic continua amb el mateix pressupost que l’any anterior i, sobretot, perquè els treballadors no tenen la culpa d’una mala gestió i no es mereixen rebre les conseqüències d’aquesta.

Desitjam que la direcció de l’ens públic canviï de parer i que es faci enrere de dur a terme aquesta mesura.

    L’AAAPIB DIU NO A L’ERO A IB3.