COMUNICAT “REFORMA WERT”

Posted by on des. 7, 2012 in General | 0 comments

COMUNICAT “REFORMA WERT”

COMUNICAT DE L’AAAPIB – Avantprojecte de reforma de la LOMCE

 

L’Associació d’Actors i Actrius Professionals de les Illes Balears (AAAPIB), en referència a l’avantprojecte de reforma educativa estatal de la LOMCE proposada pel ministre d’Educació José Ignacio Wert, vol manifestar el seu profund rebuig per aquesta proposta que, entenem, relegaria la llengua catalana a matèria d’especialitat i ens retornaria a un sistema educatiu centralista.

Des de l’AAAPIB no acceptam de cap de les maneres aquesta reforma ja que atempta contra el model d’immersió lingüística vigent i, per tant, contra la cohesió social i la bona convivència del nostre territori. La nostra llengua ens identifica com a poble i és un element d’integració. És per això que refusam taxativament el que consideram un atac a la nostra cultura i a la nostra identitat.

Defensam la nostra cultura i la nostra identitat.

 

Dijous 6 de desembre de 2012